cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram

Creation Cadeau Artikelen

Een webwinkel waarbij kinderen centraal staan

Kinderen krijgen en geven graag cadeautjes

Met mijn achtergrond als sociaal pedagogisch medewerker kinderopvang, gastouder en mama van Lindy en Yenthe selecteer en maak ik de artikelen voor Creation Cadeau Artikelen met veel zorg en aandacht. Speelgoed en babytextiel moet bijvoorbeeld veilig, zacht, comfortabel en van goede kwaliteit zijn. De teksten en afbeeldingen moeten vrolijk en kindvriendelijk zijn. Kortom mijn doel is kinderen blij maken met leuke, persoonlijke en veilige artikelen.

Cadeautjes voor speciale gelegenheden

Het assortiment bestaat uit artikelen die geschikt zijn voor geboorte, verjaardag, eerste heilige communie, laatste schooldag en geslaagd. Cadeautjes voor papa, mama, broer, zus, opa, oma, meester, juf, vriendjes en vriendinnetjes. Artikelen met voorbedrukte teksten en artikelen die bedrukt kunnen worden met jouw eigen unieke, persoonlijke tekst.

Wil je van je bestelling graag een cadeautje laten maken?

Met de gratis inpakservice bepaal jij zelf of je je cadeautje ingepakt wilt hebben en op welke manier. Bij elk artikel in de webwinkel is de optie cadeauverpakking te vinden en maak je zelf een keuze.

Ga je binnenkort trakteren op school of geef je een feestje?

Naast cadeau artikelen heb ik ook een leuk aanbod in doosjes, zakjes, kaartjes, decoratie en mini theezakjes waarmee je zelf de leukste bedankjes en traktaties kunt knutselen.  Alles is per stuk te bestellen, je bepaalt zelf hoeveel je nodig hebt.

Wil je je bestelling graag thuis ontvangen of ophalen in Echt, Midden-Limburg?

Je bestelling kan natuurlijk bij je thuis bezorgd worden, maar ook meteen verstuurd worden naar de ontvanger. Breng je liever een bezoekje aan mijn fysieke winkeltje in Echt, Midden-Limburg of wil je graag je bestelling komen afhalen, dan ben je van harte welkom. Bel, app of mail me even voor een afspraak, dan maak ik tijd voor je vrij.
Helaas is een bezoekje brengen aan mijn fysieke winkeltje i.v.m. corona nu even niet mogelijk. Je bestelling afhalen kan wel op gepaste afstand en afspraak.

babymutsje met persoonlijke bedrukking
rompertje wit met persoonlijke bedrukking
slabbetje mijn eerste kerst
knuffeldoekje konijn
tutpoppetje blauw oor
knuffeldieren met persoonlijke bedrukking
knuffeldieren met persoonlijke bedrukking
verjaardag
eerste heilige communie
geslaagd
kauwsieraden
kauwdoppen
theeglas
thee
juf en meester
mama en papa
opa en oma
broer en zus