cadeautjes voor klein en groot
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 70,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Creation Cadeau Artikelen

Een webwinkel waarbij kinderen centraal staan


Bijna alle kinderen worden blij en vrolijk wanneer ze een cadeautje krijgen, maar er zijn ook kinderen die graag iemand anders willen verrassen met een leuk cadeautje.
Bij Creation Cadeau Artikelen vind je cadeautjes vóór kinderen en cadeautjes waarmee kinderen papa, mama, broer, zus, opa, oma, meester, juf, vriendjes en vriendinnetjes kunnen verrassen. 

Het assortiment bestaat uit cadeautjes voor klein en groot. Voor speciale gelegenheden zoals geboorte, verjaardag, eerste heilige communie, laatste schooldag en geslaagd. 

Een aantal artikelen hebben voorbedrukte teksten die bij verschillende, speciale gelegenheden passen.

Ook is het mogelijk om een aantal artikelen te laten bedrukken met je eigen persoonlijke tekst naar wens. Dit is mogelijk bij babytextiel, knuffeldoekjes, labeldoekjes, tutpoppetjes en de knuffeldieren.

Een cadeautje hoort er feestelijk uit te zien, daarom worden alle cadeautjes, gratis, feestelijk voor je verpakt in een folieverpakking met gekleurde lintjes die bij het cadeautje passen. 


Naast cadeautjes vind je bij Creation Cadeau Artikelen ook doosjes, kaartjes, decoratie en mini thee zakjes waarmee je zelf de leukste bedankjes en traktaties kunt knutselen voor de gasten op je feestje. Alle artikelen zijn per stuk te bestellen, je bepaalt zelf hoeveel je nodig hebt.


Creation Cadeau Artikelen wordt gerund door Chantal van Kempen en is gevestigd in Echt, Midden Limburg, dicht bij de grens van België en Duitsland. 
Wil je graag artikelen komen bekijken, persoonlijk komen bestellen of afhalen, dan ben je van harte welkom. Voor een bezoekje maak ik graag een afspraak met je, zodat ik genoeg tijd voor je vrij kan maken om je de aandacht te kunnen geven die je verdient. Chantal van Kempen, het gezicht achter Creation Cadeau Artikelenbabymutsje met persoonlijke bedrukking
rompertje wit met persoonlijke bedrukking
slabbetje mijn eerste kerst
knuffeldoekje konijn
tutpoppetje blauw oor
knuffeldieren met persoonlijke bedrukking
knuffeldieren met persoonlijke bedrukking
verjaardag
eerste heilige communie
geslaagd
kauwsieraden
kauwdoppen
theeglas
thee
juf en meester
mama en papa
opa en oma
broer en zus