Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Verzend informatie


Wij begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Wij doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Elke bestelling wordt met de grootste zorg door ons gemaakt, samengesteld en klaargemaakt voor verzending. Omdat we voor een persoonlijk cadeautje mooie resultaten willen aanleveren, hanteren wij een verwerkingstermijn van 1 tot maximaal 5 werkdagen. Daarna worden de bestellingen afgeleverd voor verzending. Verzending duurt meestal 1 à 2 werkdagen. Per mail brengen wij u op de hoogte wanneer de bestelling verwerkt en afgeleverd is voor verzending, maar ook als er bijvoorbeeld onverhoopt vertragingen optreden. Heeft u vragen over de status van uw bestelling, neem dan contact met ons op.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Creation Cadeau Artikelen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. Mocht dit bij u het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op, dan wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw verzorgd.

Wij hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 30 kg. (pakket en brievenbus post) één vaste prijs van € 4,95.
Deze prijs is inclusief verzendverpakking, verwerking en administratiekosten, en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat u uw bestelling kunt volgen.
Alle bestellingen worden met zorg verpakt en elk cadeautje wordt gratis feestelijk voor u ingepakt in doorzichtige folie en gekleurd lint. Zo is het krijgen van een bestelling al meteen een feestje.

Wilt u alleen een cadeaubon bestellen, dan zijn de verzendkosten gratis.

Voor bestellingen vanaf € 40,00 zijn de verzendkosten ook gratis.

Wilt u geen verzendkosten betalen en heeft u de mogelijkheid om de bestelling bij ons te komen afhalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk, hiervoor maken wij graag een afspraak met u.


Mochten er vragen of eventuele problemen zijn, neem dan contact met ons op.

Bezoekadres
Begoniastraat 24
6101 LX Echt

Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl