Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Verzend informatie


Woon je in Nederland, dan is het mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen.

We verzenden niet naar het buitenland in verband met de hoge verzendkosten. 
Wij wonen en werken in Limburg. Woon je zelf in Duitsland of België dicht bij de Limburgse grens, dan is het voor jou misschien toch een optie om een bestelling bij ons te plaatsen en de bestelling bij ons te komen afhalen. De optie afhalen kun je kiezen in de winkelwagen van onze webwinkel, hiervoor maken we graag een afspraak met je.

Wil je jouw bestelling (binnen Nederland) graag aan huis laten bezorgen, dan begrijpen we dat je jouw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. We doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. We verwerken bestellingen op werkdagen, maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Elke bestelling wordt met de grootste zorg door ons gemaakt, samengesteld en klaargemaakt voor verzending. Omdat we voor een persoonlijk cadeautje mooie resultaten willen aanleveren, hanteren we een verwerkingstermijn van 1 tot maximaal 5 werkdagen. Daarna worden de bestellingen afgeleverd voor verzending. Verzending duurt meestal 1 à 2 werkdagen. Per mail brengen we jou op de hoogte wanneer de bestelling bij ons verwerkt is, afgeleverd (voltooid) is voor verzending, maar ook als er bijvoorbeeld onverhoopt vertragingen optreden. 
Heb je vragen over de status van jouw bestelling, neem dan contact met ons op.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Creation Cadeau Artikelen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. Mocht dit bij jou het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op, dan wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw verzorgd.

We hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 23 kg. (pakket en brievenbus post) één vaste prijs van € 5,50.
Deze prijs is inclusief verzendverpakking, verwerking, administratiekosten en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
Alle bestellingen worden met zorg verpakt en elk cadeautje wordt gratis feestelijk voor je ingepakt in doorzichtige folie en gekleurd lint. De verzenddozen worden verpakt in cadeaupapier. Zo is het krijgen van een bestelling al meteen een feestje, klaar om cadeau te geven en de dozen bevatten een extra beschermlaagje tijdens de verzending.

Wil je alleen een cadeaubon bestellen, dan zijn de verzendkosten gratis.

Voor bestellingen vanaf € 40,00 zijn de verzendkosten ook gratis.

Wil je geen verzendkosten betalen en heb je de mogelijkheid om de bestelling bij ons te komen afhalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk, hiervoor maken we graag een afspraak met je.


Mochten er vragen of eventuele problemen zijn, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Bezoekadres:
Begoniastraat 24
6101 LX Echt

Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl