Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Verzend informatie


We begrijpen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. We doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Elke bestelling wordt met de grootste zorg door ons gemaakt, samengesteld en klaargemaakt voor verzending. Omdat we voor een persoonlijk cadeautje mooie resultaten willen aanleveren, hanteren we een verwerkingstermijn van 1 tot maximaal 5 werkdagen. Daarna worden de bestellingen afgeleverd voor verzending. Verzending duurt meestal 1 à 2 werkdagen. Per mail brengen we jou op de hoogte wanneer de bestelling verwerkt en afgeleverd is voor verzending, maar ook als er bijvoorbeeld onverhoopt vertragingen optreden. Heb je vragen over de status van jouw bestelling, neem dan contact met ons op.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Creation Cadeau Artikelen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. Mocht dit bij jou het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op, dan wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw verzorgd.

We hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 30 kg. (pakket en brievenbus post) één vaste prijs van € 4,95.
Deze prijs is inclusief verzendverpakking, verwerking, administratiekosten en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
Alle bestellingen worden met zorg verpakt en elk cadeautje wordt gratis feestelijk voor je ingepakt in doorzichtige folie en gekleurd lint. Zo is het krijgen van een bestelling al meteen een feestje en klaar om cadeau te geven.

Wil je alleen een cadeaubon bestellen, dan zijn de verzendkosten gratis.

Voor bestellingen vanaf € 40,00 zijn de verzendkosten ook gratis.

Wil je geen verzendkosten betalen en heb je de mogelijkheid om de bestelling bij ons te komen afhalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk, hiervoor maken we graag een afspraak met je.


Mochten er vragen of eventuele problemen zijn, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Bezoekadres
Begoniastraat 24
6101 LX Echt

Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl