cadeautjes voor klein en groot
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 70,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Retourinformatie


Mocht je ontevreden zijn over je aankoop, dan heb je het recht deze binnen 14 dagen na aankoop zonder reden van opgave te retourneren, je krijgt dan van Creation Cadeau Artikelen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De artikelen dienen ongebruikt, schoon en inclusief eventuele gehechte labels en/of kaartjes geretourneerd te worden. Gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

Indien je een artikel retourneert van jouw huis naar Creation Cadeau Artikelen, zijn de verzendkosten voor jouw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Creation Cadeau Artikelen is niet aansprakelijk voor de retourzending. 
Voor bedrukte en op maat gemaakte artikelen, gepersonaliseerd met naam en/of geboortedatum, geldt dit recht niet, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Een retourzending moet vooraf voorzien zijn van volledig ingevuld retour formulier, welke je kunt vinden onder retourneren in de webwinkel. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. Nadat je Creation Cadeau Artikelen op de hoogte hebt gebracht van je retour door het invullen van het retourformulier in de webwinkel, heb je 14 dagen de tijd om jouw aankoop te retourneren. Wanneer Creation Cadeau Artikelen jouw aankoop retour heeft ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen aan je terug betaald worden.

Creation Cadeau Artikelen behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op, ik help je graag.

Creation Cadeau Artikelen
Chantal van Kempen

Telefoon: 0612991158
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl