gratis verzenden vanaf € 50,-
      snelle verzending
          persoonlijke bedrukking
              persoonlijk contact
                  gratis inpakservice


Retourinformatie


Ben je ontevreden over je aankoop, dan heb je het recht deze binnen 14 dagen na aankoop zonder reden van opgave te retourneren, je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De artikelen dienen ongebruikt, schoon en inclusief eventuele gehechte labels en/of kaartjes geretourneerd te worden. Gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

Indien je een artikel retourneert zijn deze verzendkosten voor jouw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Creation Cadeau Artikelen is niet aansprakelijk voor de retourzending. 
Persoonlijk bedrukte en op maat gemaakte artikelen (gepersonaliseerd met naam, geboortedatum, jouw eigen tekst), kunnen niet geretourneerd worden.

Een retourzending moet vooraf voorzien zijn van volledig ingevuld retour formulier, welke je kunt vinden onder retourneren in de webwinkel. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. Na het invullen van het retourformulier in de webwinkel, heb je 14 dagen de tijd om jouw aankoop te retourneren. Wanneer ik jouw aankoop retour heb ontvangen, wordt het bedrag binnen 14 dagen aan je terug betaald. 

Creation Cadeau Artikelen behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op, ik help je graag.

Creation Cadeau Artikelen
Chantal van Kempen

Telefoon: 0613666595
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl