bedrukking (naam/geboortedatum/tekst)
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              persoonlijk contact
                  gratis inpakservice


Retourinformatie


Ben je ontevreden met je bestelling, dan heb je het recht deze binnen 14 dagen na aankoop, zonder reden terug te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten terug. Let wel op, dit recht geld niet voor bedrukte artikelen, voorzien van naam, geboortedatum of andere tekst.

Teruggestuurde artikelen dienen ongebruikt, schoon en inclusief eventuele gehechte labels/kaartjes te zijn. Gebruikte artikelen worden alleen vergoed als er binnen een korte tijd van 1 maand na aankoop al iets stuk is gegaan. In dit geval kun je contact met me opnemen en kijken we samen naar een oplossing. 

Indien je een artikel terug stuurt, zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. De keuze van het verzendbedrijf is geheel aan jou. Webwinkel Creation Cadeau Artikelen is niet aansprakelijk voor de retourzending.

Een retourzending moet vooraf voorzien zijn van volledig ingevuld retour formulier te vinden onder retourneren. Na het invullen van het retourformulier, heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Wanneer ik jouw aankoop retour heb ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen aan je terug betaald worden.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op, ik help je graag.

Creation Cadeau Artikelen
Chantal van Kempen

Telefoon: 0613666595
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl