verzending 1 à 2 werkdagen
 verzending binnen NL € 5,95
 gratis verzending vanaf € 70,-
 aangesloten bij webwinkelkeur


Retourinformatie


Ben je ontevreden met je bestelling, dan heb je het recht deze binnen 14 dagen na aankoop, zonder reden terug te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten terug. 

Teruggestuurde artikelen dienen ongebruikt, schoon en inclusief eventuele gehechte labels/kaartjes te zijn. Gebruikte artikelen worden alleen vergoed als er binnen een korte tijd van 1 maand na aankoop al iets stuk is gegaan. In dit geval kun je contact met ons opnemen en kijken we samen naar een oplossing. 

Indien je een artikel terug stuurt, zijn de verzendkosten van retourzending voor je eigen rekening. De keuze van het verzendbedrijf is geheel aan jou. Webwinkel Creation Cadeau Artikelen is niet aansprakelijk voor de retourzending.

Een retourzending moet vooraf voorzien zijn van volledig ingevuld retour formulier te vinden onder retourneren. Na het invullen van het retourformulier, heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Wanneer we jouw aankoop retour hebben ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen aan je terug betaald worden.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Retouradres:
Creation Cadeau Artikelen
Begoniastraat 24
6101LX Echt Nederland