Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Retourinformatie


Mocht u ontevreden zijn over uw aankoop, dan heeft u het recht deze binnen 14 dagen na aankoop zonder reden van opgave aan ons te retourneren, u krijgt dan van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De artikelen dienen ongebruikt, schoon en inclusief eventuele gehechte labels / kaartjes geretourneerd te worden. Gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

Indien u een artikel retourneert van u thuis naar onze webwinkel, zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. De kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Creation Cadeau Artikelen is niet aansprakelijk voor de retourzending, we adviseren dan ook deze aangetekend te versturen.
Voor bedrukte en op maat gemaakte artikelen (gepersonaliseerd met naam / geboortedatum) geldt dit recht niet, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Een retourzending moet vooraf voorzien zijn van volledig ingevuld retour formulier, welke u kunt vinden in onze webwinkel onder retourneren. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. Nadat u ons op de hoogte heeft gebracht van uw retour door het invullen van het retourformulier in onze webwinkel, heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. Wanneer wij uw aankoop retour hebben ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen aan u terug betaald worden.

Creation Cadeau Artikelen behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons, we helpen u graag.

Telefoon: 0612991158
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl