Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Over ons


Welkom bij Creation Cadeau Artikelen.

Graag stel ik mij even aan u voor.

Mijn naam is Chantal van Kempen (1982). Samen met mijn man Frank en 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Limburg) Nederland.
In mijn leven zijn kinderen altijd een grote inspiratiebron geweest. Het is toch heerlijk als je kinderen blij kunt maken, je een brede lach op hun leuke snoetjes kan toveren en dat vaak al met een klein gebaar.
Met veel plezier heb ik jaren in de kinderopvang en als gastouder gewerkt, maar na de geboorte van Lindy en Yenthe wilde ik graag vanuit huis werken. Creatief bezig zijn in een eigen onderneming en toch ook kunnen genieten van onze meisjes.
Op 1 november 2017 heb ik dan ook de stap gezet om een eigen webwinkel te realiseren in cadeau artikelen voor baby's en kinderen, maar ook cadeauartikelen waarmee kinderen iemand kunnen verrassen.

Met Creation Cadeau Artikelen heb ik samen met mijn man van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Een webwinkel met leuke cadeauartikelen, waarmee we graag mensen blij maken.
Lindy en Yenthe knuffelen en tuttelen heel graag met hun eigen knuffelberen en knuffeldoekjes uit onze webwinkel en we hopen dat we ook uw kindjes blij kunnen maken met onze artikelen.

Met veel plezier en liefde maken wij voor u ook persoonlijke cadeautjes naar wens.
In onze webwinkel bieden wij verschillende artikelen aan met de mogelijkheid om er een naam en/of geboortedatum of een andere tekst naar wens op de drukken.
Als voorbeeld gebruiken wij in de webwinkel de naam Creation bij de artikelen, zodat u kunt zien waar de naam en/of geboortedatum ongeveer komt te staan. Zo wordt een leuk cadeautje een nog leuker persoonlijk cadeautje waarmee we een brede lach willen toveren op vele grote en kleine gezichten.

Mocht u zelf een cadeau idee hebben wat u graag door ons laat maken, zoals een bedrukking op bijvoorbeeld een T-shirt, nachthemd, muts of iets anders wat u niet vindt in onze webwinkel, stuur ons dan een mailtje, wij denken graag met u mee en zullen dan bekijken of er een mogelijkheid is om uw wens uit te voeren.

Wij bieden u de optie om uw bestelling thuis te laten bezorgen, hieraan zitten wel verzendkosten verbonden van € 4,95.

Wij hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 30 kg. (pakket en brievenbuspost) één vaste prijs van € 4,95. Deze prijs is inclusief verpakking, verwerking en administratiekosten, en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat u uw bestelling kunt volgen.

Alle bestellingen worden met zorg verpakt en elk cadeautje wordt gratis feestelijk voor u ingepakt in doorzichtige folie en gekleurd lint. Zo is het krijgen van een bestelling al meteen een feestje. 

Betaald u liever geen verzendkosten, dan bent u ook welkom om uw bestelling bij ons te komen afhalen, hiervoor maken wij graag een afspraak met u.
Wilt u uw bestelling bij ons komen afhalen en wilt u liever niet via Ideal betalen, dan is het mogelijk om (achteraf) contant te betalen bij afhalen. U kunt bij ons niet pinnen! U kunt voor deze optie kiezen in de winkelwagen van onze webwinkel.

Woont u in de buurt of komt u in de buurt, en wilt u de artikelen liever eerst in het echt zien en een gewenst artikel mondeling in plaats van via de webwinkel bestellen, dan bent u ook van harte welkom. Bel of mail ons dan wel even voor een afspraak, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Dit is ook een optie wanneer u zelf een idee heeft wat u graag door ons wilt laten maken. We kunnen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en of we u kunnen helpen.

Bent u zelf ook creatief en wilt u zelf graag bedankjes maken voor kraambezoekjes, babyborrel, doopfeest of communiefeest? In onze andere webwinkel www.bedankjescreation.nl bieden wij doosjes, zakjes, kaartjes, speciale thee en decoratieartikelen aan waarmee u zelf de leukste bedankjes en bedanktaarten kunt samenstellen. Bedankjes Creation is net als Creation Cadeau Artikelen vooral gericht op kinderen, maar mochten er artikelen bij zitten die u graag voor een andere gelegenheid zou willen gebruiken dan bent u natuurlijk van harte welkom.


We zullen altijd in de weer zijn om onze webwinkel te blijven voorzien van een leuk aanbod.

Zijn er nog vragen, opmerkingen of eventuele wensen die u niet kunt terug vinden in onze webwinkel, dan horen wij dit graag van u.


Veel plezier in onze webwinkel.

Met vriendelijke groet,

Chantal van KempenCreation Cadeau Artikelen

Begoniastraat 24

6101LX Echt (Midden Limburg)


Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563

BTW: NL159288551 B02