Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Over ons


Welkom bij Creation Cadeau Artikelen.

Graag stel ik mij even aan je voor. 
Mijn naam is Chantal van Kempen (1982). Samen met mijn man Frank en 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Limburg) Nederland.

In mijn leven zijn kinderen altijd een grote inspiratiebron geweest. Het is toch heerlijk als je kinderen blij kunt maken, je een brede lach op hun leuke snoetjes kan toveren en dat vaak al met een klein gebaar.

Met veel plezier heb ik jaren in de kinderopvang en als gastouder gewerkt, maar na de geboorte van Lindy en Yenthe wilde ik graag vanuit huis werken in een eigen onderneming. Een combinatie van werken en creatief bezig zijn, maar ook kunnen genieten van onze meisjes.

Op 1 november 2017 heb ik samen met mijn man van mijn hobby mijn werk gemaakt en zo is onze webwinkel Creation Cadeau Artikelen geboren. Een webwinkel in cadeau artikelen voor baby's en kinderen, maar ook cadeau artikelen waarmee kinderen iemand kunnen verrassen zoals papa, mama, opa, oma, meester en juf.

Een aantal van onze artikelen kunnen we voor jullie bedrukken met naam en/of geboortedatum, of een andere tekst naar wens. Dit staat bij de artikelen aangegeven. Zo bieden we jullie de mogelijkheid om een cadeautje heel persoonlijk te maken.

Op 1 februari 2020 hebben we ook artikelen voor bedankjes aan Creation Cadeau Artikelen toegevoegd. Deze artikelen waren eerst verkrijgbaar bij Bedankjes Creation (onze andere webwinkel). De reden dat we onze webwinkels hebben samengevoegd is dat we met de combinatie van beide webwinkels een beter aanbod kunnen bieden voor jullie. Nu is het bijvoorbeeld mogelijk om een klein kaartje aan een cadeautje toe te voegen, of om eerst een mini thee zakje te bestellen om een thee te kunnen uitproberen, in plaats van meteen een zakjes van 50 gram.
Wanneer je zelf creatief bent en zelf graag bedankjes of traktaties wilt maken voor kraambezoekjes, babyborrel, doopfeest, verjaardag, communiefeest en dergelijke, dan hebben we voor jou een leuk aanbod in doosjes, zakjes, kaartjes, decoratieartikelen en mini thee zakjes, waarmee je de leukste bedankjes of traktaties kunt samenstellen.

Alle bestellingen worden met zorg verpakt en elk cadeautje wordt gratis feestelijk voor je ingepakt in doorzichtige folie en gekleurd lint. Zo is het krijgen van een bestelling al meteen een feestje en klaar om cadeau te geven.


We bieden je de optie om je bestelling thuis te laten bezorgen (binnen Nederland), hieraan zitten wel verzendkosten verbonden van € 5,50.

We hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 23 kg. (pakket en brievenbuspost) één vaste prijs van € 5,50. Deze prijs is inclusief verpakking, verwerking, administratiekosten en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Betaal je liever geen verzendkosten, dan ben je ook welkom om jouw bestelling bij ons te komen afhalen, hiervoor maken we graag een afspraak met je.

Wil je jouw bestelling bij ons komen afhalen en wil je liever niet via Ideal betalen, dan is het mogelijk om (achteraf) contant te betalen bij afhalen. Je kunt bij ons niet pinnen!
Je kunt voor deze optie kiezen in de winkelwagen van onze webwinkel.

In ons mini winkeltje heb je natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om artikelen eerst in het echt te bekijken en persoonlijk te kopen of bestellen in plaats van via de webwinkel.
Op maandag kun je zonder afspraak binnen lopen van 11.30 uur tot 13.30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Komen deze dagen en/of tijden je niet uit, bel of mail ons dan even voor een afspraak, zodat we tijd voor je vrij kunnen maken.
Wanneer we een artikel persoonlijk voor je klaar moeten maken zullen we met je afspreken wanneer het klaar is om opgehaald te worden.


We zullen altijd in de weer zijn om onze webwinkel te blijven voorzien van een leuk aanbod.

Zijn er nog vragen, opmerkingen of eventuele wensen die je niet kunt terug vinden in onze webwinkel, dan horen we dit graag van jou.

Mocht je graag een review willen plaatsen, dan mag dat natuurlijk ook. Dit kan onder de roze knop van webwinkelkeur in onze webwinkel.


Veel plezier met winkelen in onze webwinkel.

Met vriendelijke groet,

Chantal van Kempen


Creation Cadeau Artikelen

Begoniastraat 24

6101LX Echt (Midden Limburg)


Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563

BTW: NL001836119B19