Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Over ons


Welkom bij Creation Cadeau Artikelen.

Graag stel ik mij even aan je voor.

Mijn naam is Chantal van Kempen (1982). Samen met mijn man Frank en 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Limburg) Nederland.
In mijn leven zijn kinderen altijd een grote inspiratiebron geweest. Het is toch heerlijk als je kinderen blij kunt maken, je een brede lach op hun leuke snoetjes kan toveren en dat vaak al met een klein gebaar.
Met veel plezier heb ik jaren in de kinderopvang en als gastouder gewerkt, maar na de geboorte van Lindy en Yenthe wilde ik graag vanuit huis werken in een eigen onderneming. Een combinatie van werken en creatief bezig zijn, maar ook kunnen genieten van onze meisjes.
Op 1 november 2017 heb ik samen met mijn man van mijn hobby mijn werk gemaakt en zo is onze webwinkel Creation Cadeau Artikelen geboren. Een webwinkel in cadeau artikelen voor baby's en kinderen, maar ook cadeauartikelen waarmee kinderen iemand kunnen verrassen zoals papa, mama, opa, oma, meester en juf.


Een aantal van onze artikelen kunnen we voor jullie bedrukken met naam en/of geboortedatum, of een andere tekst naar wens. Dit staat bij de artikelen aangegeven.
Zo bieden we jullie de mogelijkheid om een cadeautje heel persoonlijk te maken.

Alle bestellingen worden met zorg verpakt en elk cadeautje wordt gratis feestelijk voor je ingepakt in doorzichtige folie en gekleurd lint. Zo is het krijgen van een bestelling al meteen een feestje en klaar om cadeau te geven.


We bieden je de optie om je bestelling thuis te laten bezorgen, hieraan zitten wel verzendkosten verbonden van € 4,95.

We hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 30 kg. (pakket en brievenbuspost) één vaste prijs van € 4,95. Deze prijs is inclusief verpakking, verwerking, administratiekosten en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat je jouw bestelling kunt volgen.


Betaal je liever geen verzendkosten, dan ben je ook welkom om jouw bestelling bij ons te komen afhalen, hiervoor maken we graag een afspraak met je.

Wil je jouw bestelling bij ons komen afhalen en wil je liever niet via Ideal betalen, dan is het mogelijk om (achteraf) contant te betalen bij afhalen. Je kunt bij ons niet pinnen!
Je kunt voor deze optie kiezen in de winkelwagen van onze webwinkel.


Woon je in de buurt of kom je toevallig in de buurt en wil je de artikelen liever eerst in het echt bekijken en een gewenst artikel persoonlijk in plaats van via de webwinkel bestellen, dan ben je ook van harte welkom!

Op maandag kun je zonder afspraak binnen lopen van 11.00 uur tot 13.30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 11.00 uur.
Komen deze dagen en/of tijden je niet uit, bel of mail ons dan even voor een afspraak, zodat we tijd voor je vrij kunnen maken.
Wanneer we een artikel persoonlijk voor je klaar moeten maken zullen we met je afspreken wanneer het klaar is om opgehaald te worden.


Ben je zelf ook creatief en wil je zelf graag bedankjes maken voor kraambezoekjes, babyborrel, doopfeest, verjaardag, communiefeest of dergelijke?
In onze andere webwinkel www.bedankjescreation.nl bieden we doosjes, zakjes, kaartjes, speciale thee en decoratieartikelen aan, waarmee je zelf de leukste bedankjes en bedanktaarten kunt samenstellen.
Bedankjes Creation is net als Creation Cadeau Artikelen vooral gericht op kinderen, maar mochten er artikelen bij zitten die je graag voor een andere gelegenheid zou willen gebruiken dan ben je natuurlijk van harte welkom.


We zullen altijd in de weer zijn om onze webwinkel te blijven voorzien van een leuk aanbod.

Zijn er nog vragen, opmerkingen of eventuele wensen die je niet kunt terug vinden in onze webwinkel, dan horen we dit graag van jou.


Veel plezier met winkelen in onze webwinkel.

Met vriendelijke groet,

Chantal van KempenCreation Cadeau Artikelen

Begoniastraat 24

6101LX Echt (Midden Limburg)


Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563

BTW: NL159288551 B02