gratis inpakservice
 verzending 1 à 2 werkdagen
 verzending binnen NL € 5,95
 gratis verzending vanaf € 70,-
 aangesloten bij webwinkelkeur


Over ons

  • Over ons


Creation Cadeau Artikelen

Een speciale verrassing voor bijzondere momenten.
Cadeaus voor kinderen van geboorte tot en met de basisschool.


Mijn naam is Chantal van Kempen, eigenaar van webwinkel Creation Cadeau Artikelen en jullie aanspreekpunt bij vragen en/of opmerkingen.
Na mijn opleiding sociaal pedagogisch werk heb ik jarenlang gewerkt in de kinderopvang en gastouderopvang. Nadat ik zelf mama werd, wilde ik graag starten met een nieuwe uitdaging en vanuit huis werken. Met hulp van mijn man en familie is in 2017 webwinkel Creation Cadeau Artikelen geboren. Een webwinkel in cadeau artikelen voor kinderen. Ik heb zelf de meeste ervaringen met kinderen van geboorte tot en met de basisschool, vandaar dat de webwinkel ook gericht is op deze leeftijden. Met mijn ervaringen wil ik jullie graag helpen en advies geven bij de zoektocht naar een leuk cadeau.

In onze webwinkel vind je onder andere handgemaakte, persoonlijke cadeaus zoals knuffeldieren, knuffeldoekjes en babytextiel... Maar ook boeken, speelgoed, decoratie, geboorte thee en nog veel meer.... Artikelen speciaal voor bijzondere momenten in het leven van een kind... zoals een geboorte, verjaardag, eerste heilige communie en laatste schooldag.

Veel van onze artikelen worden bedrukt met naam en/of geboortedatum naar wens. Hiermee creëer jij jouw eigen persoonlijke cadeau en een mooie herinnering voor later. 
Een persoonlijk cadeau is voor veel mensen een waardevol geschenk.

De artikelen in onze webwinkel komen van Nederlandse leveranciers, onder andere van Funnies BV, Miko Products, De theefabriek en Lantaarn Publishers.
Het bedrukken en ontwerpen van designs voor bedrukking is handwerk en vindt plaats in onze eigen Creation werkplaats.

Al onze artikelen worden uit voorraad geleverd en indien gewenst, "gratis" tot feestelijke cadeaus ingepakt.

 

Keurmerk

Jaarlijks wordt de webwinkel gekeurd door Stichting Webwinkelkeur en met trots kan ik vertellen dat Creation Cadeau Artikelen nog ieder jaar geslaagd is.


Heb je vragen, opmerkingen of advies nodig bij de zoektocht naar een cadeau, stuur dan een mailtje naar contact@creationcadeauartikelen.nl of bel naar 0613666595.
Mailtjes kunnen 24/7 gestuurd worden, ik doe mijn best om je mailtje zo snel mogelijk te beantwoorden.
Bellen kan op werkdagen (maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 13.00 uur) Ben ik op het moment van je belletje niet bereikbaar, spreek dan een boodschap in met naam en telefoonnummer. Indien gewenst bel ik je zo snel mogelijk terug.


Met vriendelijke groet,

Chantal van Kempen
Creation Cadeau Artikelen