gratis inpakservice
 verzending 1 à 2 werkdagen
 gratis verzending vanaf € 70,-
 geen verborgen kosten bij artikelen


Over ons

  • Over onsMijn naam is Chantal van Kempen, geboren in 1982, eigenaar van webwinkel Creation Cadeau Artikelen en jullie aanspreekpunt bij vragen en/of opmerkingen.

Samen met mijn man Frank en onze 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Midden-Limburg) Nederland.

Als klein meisje was ik al graag creatief bezig met lekker tekenen, kleuren, freubelen en knutselen. Ook vond ik het heerlijk om met de kleinere kindjes van familie en vrienden te spelen. Na mijn studie Sociaal Pedagogisch werk heb ik met veel liefde en plezier in de kinderopvang en gastouderopvang gewerkt. Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gevolgd en een tijdje gewerkt als kapster aan huis. In verband met jarenlange rugklachten en bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschappen, waar ik nu nog geregeld last van heb, ben ik gestopt met bovenstaande werkzaamheden. Op dat moment een lastige beslissing, maar waar deuren dicht gaan, gaan ook weer nieuwe deuren open.
In die tijd hadden we peutertje Lindy al rondlopen en groeide Yenthe in mijn buik. We zaten zelf volop tussen de baby/peuter spulletjes en ik was al een tijdje creatief met kraamcadeaus voor familie en vrienden. Een paar maanden na de geboorte van Yenthe wilde ik toch weer graag aan de slag gaan. Mede omdat ik zelf ben opgegroeid in een familiebedrijf en als jong meisje ook al de wens had om een eigen onderneming te starten, was nu de tijd aangekomen om die wens in vervulling te laten gaan. Ik ben me gaan specialiseren in het bedrukken en selecteren van (persoonlijke) cadeaus met als hoofddoel: kinderen blij maken. Zo is op 1 november 2017 webwinkel Creation Cadeau Artikelen geboren. Ik geniet enorm wanneer ik iemand blij kan maken met een (persoonlijk) cadeau en wanneer ik de blije snoetjes van kinderen zie als ze een cadeau krijgen of mogen geven aan een ander.

Met veel passie werk ik met wat hulp van Frank aan de technische kant van de webwinkel en ontwerp ik designs voor bedrukking. Ik steek veel tijd, zorg en plezier in het verwerken van jullie bestellingen, bedrukken van artikelen met naam en/of geboortedatum naar wens en verpakken van jullie bestellingen tot feestelijke cadeaus indien gewenst. Ik help je graag persoonlijk met al je vragen en bij de zoektocht naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid. 

Mijn werkplek is aan huis, zodat ik ook altijd kan klaarstaan voor onze dochtertjes, want uiteraard zijn Lindy en Yenthe onze grootste cadeaus.


Persoonlijk contact

Hoewel een webwinkel minder persoonlijk is dan een fysieke winkel, probeer ik de drempel voor jullie zo laag mogelijk te houden. Ik ben bijvoorbeeld zelf jullie aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. Op afspraak zijn jullie van harte welkom in Limburg voor een kopje thee, gesprekje of bezichtiging van de artikelen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel. 

Geregeld schrijf ik een blog met de nieuwste ontwikkelingen en neem ik jullie mee achter de schermen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om de blogs te lezen en natuurlijk is een duimpje of reactie altijd van harte welkom. 


Keurmerk

Jaarlijks wordt de webwinkel gekeurd door Stichting Webwinkelkeur en met trots kan ik vertellen dat Creation Cadeau Artikelen nog ieder jaar geslaagd is.


Lieve groetjes, 

Chantal van Kempen
Creation Cadeau Artikelen