gratis inpakservice
 verzending 1 à 2 werkdagen
 gratis verzending vanaf € 70,-
 geen verborgen kosten bij artikelen


Over mij

  • Over mijMijn naam is Chantal van Kempen, geboren in 1982 en eigenaar van webwinkel Creation Cadeau Artikelen.

Samen met mijn man Frank en onze 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Midden-Limburg) Nederland.

Als klein meisje was ik al graag creatief bezig. Lekker tekenen, kleuren, freubelen en knutselen. Ook vond ik het heerlijk om met de kleinere kindjes van familie en vrienden te spelen, knuffelen en tuttelen. Na mijn studie SPW3 heb ik met veel liefde en plezier in de kinderopvang en gastouderopvang gewerkt. Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gevolgd en een tijdje gewerkt als kapster. In verband met jarenlange rugklachten en bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschappen, waar ik nu nog geregeld last van heb, ben ik gestopt met bovenstaande werkzaamheden. Op dat moment een lastige beslissing, maar waar deuren dicht gaan, gaan ook weer nieuwe deuren open. In die tijd hadden we peutertje Lindy al rondlopen en groeide Yenthe in mijn buik. We zaten zelf volop tussen de baby/peuter artikelen en ik was al een tijdje creatief met kraamcadeautjes voor familie en vrienden. Een paar maanden na de geboorte van Yenthe wilde ik toch weer graag aan de slag gaan. Mede omdat ik zelf ben opgegroeid in een familiebedrijf en als jong meisje ook al de wens had om een eigen onderneming te starten, was nu de tijd aangekomen om die wens in vervulling te laten gaan. Ik ben me gaan specialiseren in het bedrukken en selecteren van (persoonlijke) cadeaus met als doel: kinderen en volwassenen blij maken. Zo is op 1 november 2017 webwinkel Creation Cadeau Artikelen geboren. Ik geniet enorm wanneer ik mensen blij kan maken met een (persoonlijk) cadeau en wanneer ik de blije snoetjes van kinderen zie als ze een cadeautje krijgen of mogen geven aan een ander.

Met veel zorg en plezier bedruk ik artikelen met naam, geboortedatum of andere tekst naar wens. Ik help je graag met al je vragen en bij de zoektocht naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid. Met veel passie werk ik aan de technische kant van de webwinkel en verwerk ik jullie bestellingen tot feestelijke cadeaus indien gewenst. 
Mijn werkplek is aan huis, zodat ik ook altijd kan klaarstaan voor onze dochtertjes.


Persoonlijk contact

Een webwinkel is minder persoonlijk dan een fysieke winkel. Toch probeer ik de drempel voor jullie zo laag mogelijk te houden, door een stukje van mezelf te laten zien en jullie vragen en berichtjes persoonlijk te beantwoorden. Ook zijn jullie op afspraak altijd welkom in Limburg voor een persoonlijk gesprekje, een kopje thee of om artikelen te bezichtigen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel. 

Geregeld schrijf ik een blog met de nieuwste ontwikkelingen en neem ik jullie mee achter de schermen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om de blogs te lezen en natuurlijk is een duimpje of reactie altijd van harte welkom. 


Keurmerk

Jaarlijks wordt de webwinkel gekeurd door Stichting Webwinkelkeur en met trots kan ik vertellen dat Creation Cadeau Artikelen nog ieder jaar geslaagd is.


Zijn er vragen, opmerkingen of wensen, dan hoor ik graag van jullie.

Lieve groetjes, 
Chantal van Kempen