gratis inpakservice
      gratis verzenden vanaf € 50,-
          snelle verzending
              cadeautjes voor klein en groot

Facebook Instagram


Over mij

  • Over mij


Creation Cadeau Artikelen

Een webwinkel in cadeau artikelen voor kleine en grote kinderen, maar ook cadeau artikelen die kinderen kunnen geven aan papa, mama, opa, oma, broer, zus, meester, juf, vriendjes en vriendinnetjes.

Het assortiment bestaat onder andere uit cadeautjes voor speciale gelegenheden zoals geboorte, communie en verjaardagen.
Een aanbod in artikelen met voorbedrukte teksten en artikelen die speciaal voor jou bedrukt kunnen worden met een naam, geboortedatum of andere tekst naar jouw wens. 

Naast cadeau artikelen heb ik ook een aanbod in doosjes, zakjes, kaartjes, decoratie en mini thee zakjes, waarmee jullie zelf de leukste bedankjes en traktaties kunnen knutselen voor de gasten op je feestje, kraambezoekje, babyborrel, verjaardag of communiefeest.


Over mij

Mijn naam is Chantal van Kempen, geboren in 1982. 
Samen met mijn man Frank en 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Limburg) Nederland.

Kinderen zijn altijd als een rode draad in mijn leven geweest. Als kind genoot ik al van spelen met kleine kindjes. Na de middelbare school heb ik de opleiding SPW 3 kinderopvang gevolgd en met veel liefde en plezier gewerkt in de kinderopvang en gastouderopvang.

Na de geboorte van Lindy heb ik een eigen gastouderopvang aan huis gehad, die helaas tijdens de zwangerschap van Yenthe vroegtijdig moest stoppen in verband met bekkeninstabiliteit. Toen Yenthe was geboren en de kraamtijd weer voorbij was, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.

Ik ben zelf opgegroeid in een familiebedrijf en dit was ook mijn wens, een eigen onderneming aan huis. 
Een onderneming waarin ik mijn ervaringen en creativiteit kan gebruiken, zelf nog kan groeien en ontwikkelen en iets kan betekenen voor mensen en vooral kinderen. 
Een onderneming aan huis zodat ik kan werken, maar toch ook kan genieten van Lindy en Yenthe. Door school en hulp van oma is deze combinatie goed te realiseren.

Op 1 november 2017 ging mijn wens in vervulling en is webwinkel Creation Cadeau Artikelen online gegaan. 


Werkwijze

Met veel plezier, liefde en zorg worden jullie bestellingen verwerkt en elk cadeautje wordt gratis, feestelijk voor jullie ingepakt met een cellofaantje en gekleurde lintjes die bij het cadeautje passen.

Bij elke bestelling ontvangen jullie een klein cadeautje als dank voor jullie vertrouwen in mij.

Bestellingen kunnen bij mij worden afgehaald of naar jou opgestuurd worden. 
Wil je graag dat ik jouw cadeautje meteen verzend naar de persoon waar het cadeautje voor is, vul dan zijn of haar adres in bij afleveradres.

Mocht je de artikelen uit de webwinkel eerst in het echt willen bekijken en persoonlijk bij mij willen bestellen of kopen, dan ben je van harte welkom in mijn mini winkeltje aan huis. Hiervoor maak ik graag tijd voor je vrij. Je kunt een afspraak met me maken door het contactformulier in te vullen, of me te bellen, appen of mailen.

Een persoonlijk cadeautje maken kost wat meer zorg en tijd voor een goed resultaat. Ik hanteer hiervoor een verwerkingstermijn van 1 maximaal 5 werkdagen. Je ontvangt van mij een berichtje wanneer het cadeautje is afgeleverd bij PostNL of afgehaald kan worden.

Is er spoed bij je bestelling, neem dan contact met mij op, dan kan ik hiermee rekening houden.


Blog

Geregeld schrijf ik een blog binnen de webwinkel met de nieuwste ontwikkelingen en laat ik je ook een stukje persoonlijkheid zien van mijzelf en ons gezin. 
Natuurlijk mag je zelf ook op de blogs reageren, ik vind het leuk om je te leren kennen en je reacties te lezen. 
Heb je speciale verzoeken of ideeën voor de webwinkel dan mag je dat ook bij een blog zetten of mij een persoonlijk bericht sturen. Ik kan altijd bekijken of ik je hierin tegemoet kan komen.


Contact

Zijn er nog vragen, opmerkingen of wensen, dan hoor ik graag van jou.

Lieve groetjes, 
Chantal van Kempen

Creation Cadeau Artikelen 
Begoniastraat 24 
6101LX Echt (Midden Limburg)

Telefoon: 0612991158 
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563 
BTW: NL001836119B19