gratis verzenden vanaf € 50,-
      snelle verzending
          persoonlijke bedrukking
              persoonlijk contact
                  gratis inpakservice


Over mij


Creation Cadeau Artikelen

De webwinkel is geboren op 1 november 2017 en gevestigd in Echt, Limburg.
Het assortiment bestaat uit artikelen die geschikt zijn voor geboorte, verjaardag, eerste heilige communie, laatste schooldag en geslaagd.
Artikelen met voorbedrukte teksten en artikelen die ik voor jou bedruk met naam, geboortedatum of persoonlijke tekst naar wens.

Jaarlijks wordt de webwinkel gekeurd door Stichting Webwinkelkeur en met trots kan ik vertellen dat Creation Cadeau Artikelen nog ieder jaar geslaagd is.


Over mij

Mijn naam is Chantal van Kempen, geboren in 1982. 
Samen met mijn man Frank en onze 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Midden-Limburg) Nederland.

Ik ben zelf opgegroeid in een familiebedrijf en had na mijn studie ook al snel de wens om een eigen onderneming te starten. Op 1 november 2017 is mijn wens in vervulling gegaan en is webwinkel Creation Cadeau Artikelen geboren. Met veel plezier werk ik aan de technische kant van de webwinkel, selecteer en bedruk ik de leukste artikelen en maak ik van jullie bestellingen feestelijke cadeautjes. Ik werk vanuit huis, zodat ik ook altijd kan klaarstaan voor onze twee lieve meisjes.

Kinderen waren in mijn leven altijd een rode draad. Na mijn opleiding SPW3 kinderopvang, werkervaring met kinderen, mama van Lindy en Yenthe en het volgen van verschillende cursussen, ben ik mij gaan specialiseren in het bedrukken en selecteren van leuke, persoonlijke cadeautjes voor kinderen. Ik geniet enorm wanneer ik de blije snoetjes van kinderen zie als ze een persoonlijk cadeautje krijgen of mogen geven aan een ander.
Mijn jarenlange (werk)ervaring met kinderen helpt mij enorm om een goede inschatting te kunnen maken in wat kinderen leuk vinden.


Blog

Persoonlijkheid vind ik zelf erg belangrijk. Ondanks dat dit een webwinkel is, probeer ik de drempel voor jullie zo laag mogelijk te houden door een stukje van mezelf te laten zien en jullie vragen en berichtjes persoonlijk te beantwoorden.

Natuurlijk sta ik altijd open voor jullie vragen, telefoontjes, appjes en mailtjes.

Geregeld schrijf ik een blog binnen de webwinkel met de nieuwste ontwikkelingen en neem ik jullie mee achter de schermen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om de blogs te lezen en natuurlijk mag je zelf ook op de blogs reageren. Ik vind het leuk om je te leren kennen en je reacties te lezen. 

Heb je speciale verzoeken of ideeën voor de webwinkel, stuur mij dan een berichtje of reageer op een blog, dan kan ik altijd bekijken of ik je hierin tegemoet kan komen. 


Werkwijze

Bestellingen verwerk ik met veel zorg en plezier. Net als in een fysieke winkel bied ik je een gratis inpakservice aan, waarbij je zelf bepaalt of een artikel wordt ingepakt en op welke manier. Als dank voor je bestelling en het vertrouwen in mij ontvang je bij iedere bestelling een klein bedankje.

Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verwerkt en verstuurd. Voor een artikel met persoonlijke bedrukking hanteer ik 1 tot maximaal 5 werkdagen. Jullie ontvangen een bericht van mij wanneer de bestelling klaar is voor verzending of afhalen.

Is er spoed bij een bestelling, neem dan contact met mij op of schrijf het als opmerking bij het plaatsten van je bestelling, dan kan ik hiermee rekening houden.

Bestellingen kunnen worden afgehaald in Echt (Midden-Limburg), bij je thuis bezorgd worden of meteen verstuurd worden naar de ontvanger.

Voor afhalen of een bezoekje maak ik graag een afspraak met je. Voor een afspraak mag je het contactformulier invullen, me bellen, appen of mailen.


Contact

Zijn er nog vragen, opmerkingen of wensen, dan hoor ik graag van jou.

Lieve groetjes, 
Chantal van Kempen

Creation Cadeau Artikelen 
Begoniastraat 24 
6101LX Echt (Midden Limburg)

Telefoon: 0613666595
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563 
BTW: NL001836119B19