cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 70,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Over mij


Creation Cadeau Artikelen

Geboren op 1 november 2017.
Een webwinkel met artikelen voor kinderen en van kinderen aan papa, mama, opa, oma, broer, zus, meester, juf, vriendjes en vriendinnetjes.
De artikelen zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd en gemaakt, met als doel kinderen blij maken. 


Over mij

Mijn naam is Chantal van Kempen, geboren in 1982. 
Samen met mijn man Frank en 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Midden-Limburg) Nederland.

Zelf ben ik opgegroeid in een familiebedrijf. Hierdoor is ook mijn wens ontstaan om een eigen onderneming te starten. 
Ik heb gekozen voor een onderneming aan huis, omdat Frank en ik het belangrijk vinden dat onze kinderen altijd op me kunnen rekenen en ik dicht bij ze ben. Met mijn achtergrond als sociaal pedagogisch medewerker kinderopvang, gastouder en mama van Lindy en Yenthe doe ik mijn uiterste best om jullie te blijven voorzien van het leukste aanbod in artikelen voor en van kinderen.


Werkwijze

Bestellingen verwerk ik met veel zorg en plezier. Net als in een fysieke winkel bied ik je een gratis inpakservice aan, waarbij je zelf bepaalt of een artikel wordt ingepakt en op welke manier. Als dank voor je bestelling en het vertrouwen in mij ontvang je bij iedere bestelling een klein cadeautje.

Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verwerkt en verstuurd. Voor een artikel met persoonlijke bedrukking hanteer ik 1 tot maximaal 5 werkdagen. Jullie ontvangen een bericht van mij wanneer de bestelling klaar is voor verzending of afhalen.

Is er spoed bij een bestelling, neem dan contact met mij op, dan kan ik hiermee rekening houden.

Bestellingen kunnen worden afgehaald in Limburg, bij je thuis bezorgd worden of meteen verstuurd worden naar de ontvanger.
Voor afhalen of een bezoekje aan mijn mini winkeltje maak ik graag een afspraak met je. Voor een afspraak mag je het contactformulier invullen, me bellen, appen of mailen.


Blog

Geregeld schrijf ik een blog binnen de webwinkel met de nieuwste ontwikkelingen en laat ik je ook een stukje persoonlijkheid zien van mijzelf en ons gezin. Natuurlijk mag je zelf ook op de blogs reageren, ik vind het leuk om je te leren kennen en je reacties te lezen. Heb je speciale verzoeken of ideeën voor de webwinkel, stuur mij dan een berichtje of reageer op een blog, dan kan ik altijd bekijken of ik je hierin tegemoet kan komen. 


Contact

Zijn er nog vragen, opmerkingen of wensen, dan hoor ik graag van jou.

Lieve groetjes, 
Chantal van Kempen

Creation Cadeau Artikelen 
Begoniastraat 24 
6101LX Echt (Midden Limburg)

Telefoon: 0613666595
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563 
BTW: NL001836119B19