snelle verzending
 gratis inpakservice
 persoonlijk contact
 gratis verzenden vanaf € 50,-
 bedrukking (naam/geboortedatum/tekst)


Over mijMijn naam is Chantal van Kempen, geboren in 1982 en eigenaar van webwinkel Creation Cadeau Artikelen.

Samen met mijn man Frank en onze 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Midden-Limburg) Nederland.

Kinderen waren in mijn leven altijd een rode draad. Als jong meisje ging ik al graag spelen met kleine kindjes van familie en vrienden. Na mijn studie heb ik met veel liefde en plezier in de kinderopvang en gastouderopvang gewerkt. Toch had ik mede omdat ik zelf ben opgegroeid in een familiebedrijf, ook altijd de wens om een eigen onderneming te starten. Na de geboorte van Yenthe ben ik mij gaan specialiseren in het bedrukken en selecteren van (persoonlijke) cadeautjes voor kinderen. Ik geniet enorm wanneer ik de blije snoetjes van kinderen zie als ze een cadeautje krijgen of mogen geven aan een ander.

Met veel zorg en plezier bedruk ik voor jou een persoonlijk cadeau met naam, geboortedatum of andere tekst naar wens. Ik help je graag met al je vragen en bij de zoektocht naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid. Met veel passie werk ik aan de technische kant van de webwinkel en verwerk ik jullie bestellingen tot feestelijke cadeaus indien gewenst. 
Mijn werkplek is aan huis, zodat ik ook altijd kan klaarstaan voor onze dochtertjes.


Persoonlijk contact

Ondanks dat dit een webwinkel is, probeer ik de drempel voor jullie zo laag mogelijk te houden, door een stukje van mezelf te laten zien en jullie vragen en berichtjes persoonlijk te beantwoorden. 

Geregeld schrijf ik een blog binnen de webwinkel met de nieuwste ontwikkelingen en neem ik jullie mee achter de schermen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om de blogs te lezen. Natuurlijk mogen jullie ook op de blogs reageren.


Keurmerk

Jaarlijks wordt de webwinkel gekeurd door Stichting Webwinkelkeur en met trots kan ik vertellen dat Creation Cadeau Artikelen nog ieder jaar geslaagd is.


Contact

Zijn er vragen, opmerkingen of wensen, dan hoor ik graag van jullie.

Lieve groetjes, 
Chantal van Kempen

Creation Cadeau Artikelen 
Begoniastraat 24 
6101LX Echt (Midden Limburg)

Telefoon: 0613666595
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl

KVK: 62792563 
BTW: NL001836119B19