cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Hoe kan ik een persoonlijk cadeautje bestellen?


Wanneer je graag een persoonlijk cadeautje laat maken bij Creation Cadeau Artikelen, zoek je eerst jouw favoriete artikel uit in de webwinkel. Dan volg je de stappen die bij het gewenste artikel staan aangegeven. Let op hoofdletters, kleine letters, tekens e.d. De tekst wordt bedrukt zoals jij hebt aangegeven in de webwinkel. Mocht je ergens niet goed uit komen dan kun je me altijd even bellen, appen of mailen. Ik help je graag! 
Wanneer ik zelf twijfel over een tekst dan zal ik ook eerst contact met jouw opnemen voordat de tekst bedrukt wordt.

De verwerking van een persoonlijk cadeautje duurt 1 tot maximaal 5 dagen, afhankelijk van hoe druk het op dat moment is in de webwinkel. Ik wil natuurlijk een goed en mooi resultaat afleveren.
Is er spoed bij je bestelling, neem dan even contact met me op dan bekijk ik wat ik voor je kan betekenen.

De prijzen in de webwinkel zijn inclusief bedrukking, exclusief verzendkosten.

Ik heb veel leuke reacties gekregen op persoonlijke cadeautjes. 
Voor ouders met een pasgeboren kindje is een uniek, persoonlijk cadeautje natuurlijk geweldig om cadeau te krijgen, maar ook oudere kinderen en zelfs volwassenen worden hier vaak nog blij van.

Wanneer je persoonlijke cadeautje klaar is voor verzending wordt het natuurlijk eerst nog feestelijk ingepakt in doorzichtige folie met gekleurde lintjes die passen bij het artikel. Deze inpakservice bied ik je gratis aan.