Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen      

Garantie & Klachten


Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Creation Cadeau Artikelen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd, onvolledig of verkeerd geleverd wordt, mocht dit bij u het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op, dan wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw verzorgd.

Creation Cadeau Artikelen behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Mocht u een klacht of opmerking hebben over een geleverd artikel of over onze dienstverlening, dan horen wij dit graag van u. U kunt dan mailen naar contact@creationcadeauartikelen.nl.
Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, kunnen wij proberen tot een oplossing te komen.
Lukt het niet om tot een goede oplossing te komen, dan is het mogelijk om uw geschil te melden bij Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om uw geschil voor te leggen aan de geschillencommissie via het ODR platform van de Europese Commissie. http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons, we helpen u graag.


Telefoon: 0612991158
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl