verzending 1 à 2 werkdagen
 verzending binnen NL € 5,95
 gratis verzending vanaf € 70,-
 aangesloten bij webwinkelkeur


Garantie & Klachten


Helaas kan het wel eens voorkomen dat een bestelling beschadigd, onvolledig of verkeerd geleverd wordt. Mocht dit bij jou het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op. In onderling overleg wordt de bestelling opnieuw aangevuld en verstuurd, of je ontvangt het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen terug.

Creation Cadeau Artikelen behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Mocht je een klacht of opmerking hebben over een geleverd artikel of over de dienstverlening, dan horen wij dit graag van jou. Je kunt dan mailen naar contact@creationcadeauartikelen.nl.
Wanneer we op de hoogte zijn van je onvrede, kunnen we samen proberen tot een oplossing te komen.
Lukt het niet om tot een goede oplossing te komen, dan is het mogelijk om je geschil te melden bij Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om je geschil voor te leggen aan de geschillencommissie via het ODR platform van de Europese Commissie. http://ec.europa.eu/consumers/odr.