gratis inpakservice
      gratis verzenden vanaf € 50,-
          snelle verzending
              cadeautjes voor klein en groot

Facebook Instagram


Garantie & Klachten


Ondanks alle zorgvuldigheid, kan het helaas voorkomen dat een bestelling beschadigd, onvolledig of verkeerd geleverd wordt. Mocht dit bij jou het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met me op. In onderling overleg wordt de bestelling opnieuw aangevuld en verstuurd, of je ontvangt het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen retour.

Creation Cadeau Artikelen behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Creation Cadeau Artikelen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Mocht je een klacht of opmerking hebben over een geleverd artikel of over de dienstverlening, dan hoor ik dit graag van jou. Je kunt dan mailen naar contact@creationcadeauartikelen.nl.
Wanneer ik op de hoogte ben van je onvrede, kunnen we samen proberen tot een oplossing te komen.
Lukt het niet om tot een goede oplossing te komen, dan is het mogelijk om je geschil te melden bij Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om je geschil voor te leggen aan de geschillencommissie via het ODR platform van de Europese Commissie. http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op, ik help je graag. 

Creation Cadeau Artikelen
Chantal van Kempen

Telefoon: 0612991158
E-mail: contact@creationcadeauartikelen.nl