cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: De vakantie is weer voorbij

  • Blog: De vakantie is weer voorbij


Hallo allemaal,

Wat is de vakantie weer snel voorbij gegaan.

Inmiddels is het al weer woensdag en is Lindy al weer voor de 3e dag op school. Op school zijn ze na de vakantie gestart met een continu rooster en nu ze in groepje 2 zit, gaat ze ook op vrijdagmorgen naar school. In groepje 1 had ze de vrijdag vrij. Deze veranderingen zijn toch weer even spannend voor ons allemaal. Gelukkig vindt ze het leuk om naar school te gaan. 
Yenthe is voorlopig nog lekker thuis, ze is nu 2 jaar. Wel gaan we 1 keer per week met haar naar de peutergym wat ze erg leuk vindt, en proberen we ook 1 keer per week met haar naar het peuterzwemmen te gaan. Beide dametjes zijn echte waterratjes.
Als ik zelf aan het werk ben voor de webwinkel, komt oma gezellig met Yenthe spelen. Dit is voor mij heel fijn, ik kan werken en toch genieten van de meisjes om me heen.

We kijken terug op 3 heerlijke weekjes vakantie met ons gezinnetje. We zijn een midweekje naar Center Parcs Port Zélande geweest, daar hebben we lekker gespeeld, gezwommen en genoten van zon, zee en strand. Verder hebben we lekker thuis gespeeld en zijn we dagjes uit geweest naar de speeltuin, Toverland en Sterrenstrand.

Hieronder een paar fotootjes, foto 1 is in Toverland, foto 2 in Port Zélande en foto 3 is lekker thuis in onze tuin.

         

Vakantie is fijn, maar ik vind het ook weer heerlijk om lekker aan het werk te zijn en in het normale ritme te komen.

Achter de schermen ben ik volop bezig met wat kleine aanpassingen in de webwinkel. Er gaan nieuwe artikelen bij komen en ook wordt er gedacht aan de mensen die liever een cadeautje komen kopen of bestellen bij ons thuis in plaats van via de webwinkel, maar daarover meer in de volgende blog.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen en tot snel weer.


Lieve groetjes,
ChantalReviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: vakantie, school, cadeautjes, gezin, familie, blog