cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Bijna kerst

  • Blog: Bijna kerst


Hallo allemaal,

Hebben jullie een leuk Sinterklaasfeest gehad?
Onze meisjes zijn goed verwend geworden door de Sint en zijn Pieten op pakjesavond. 
Bij Lindy op school was Sinterklaas samen met 5 Pieten op bezoek gekomen. Ik mocht tijdens de viering op school meehelpen als hulpouder, wat weer een leuke en gezellige ervaring was. De kleuters hebben een schoen geknutseld, zijn naar de Pietengym geweest en hadden Sinterklaas en de Pieten op bezoek in hun eigen klas. Lindy heeft genoten van een leuke Sinterklaasdag!
Bij Yenthe op de peutergym waren 3 Pieten op bezoek gekomen die samen met de kindjes gingen gymmen. Als afsluiter kregen de kindjes een Pietendiploma. Ook Yenthe heeft genoten van een leuke Pietengym en mama, papa en oma stiekem ook, want wij mochten mee.

Nu de Sint en zijn Pieten weer naar Spanje zijn, kunnen we ons gaan voorbereiden op de Kerstdagen.

Hebben jullie het huis ook al leuk versierd en gezellig gemaakt? 
Ik vind dit altijd een gezellige tijd van het jaar, leuke versieringen, de kerstboom, lampjes, kaarsjes en lekker samen genieten met het gezin en familie/vrienden.

In de webwinkel heb ik natuurlijk ook leuke Kerst cadeautjes voor jullie geplaatst. Neem snel eens een kijkje.  

Hieronder een paar leuke voorbeelden:

                   


Naast de leuke Kerstartikelen zijn de andere artikelen in de webwinkel natuurlijk ook geschikt als leuk cadeautje met Kerst. Een kindje zal bijvoorbeeld heel blij worden van een leuke knuffelbeer onder de kerstboom en mama of oma wordt misschien heel blij van een heerlijk kopje verse thee.

De Kerst thee Christmas Spirit is dan ook echt een aanrader, zelf vind ik hem heerlijk om te drinken. lekker op de bank met kaarsjes en lampjes aan, wanneer het buiten koud en nat is.
Hieronder wat voorbeelden van de Christmas Spirit:


         
                   


Wanneer jullie nog een bestelling willen plaatsen voor Kerst help ik jullie natuurlijk graag met het verzorgen van een leuk cadeautje. Bestel wel op tijd, want de post heeft het erg druk in deze tijd met alle cadeautjes en kaartjes. Ik zou het jammer vinden als jullie cadeautje te laat aan komt. Tijdens de kerstdagen zelf, 25 en 26 december worden geen bestellingen verwerkt en verstuurd. Jullie kunnen wel een bestelling plaatsen tijdens deze dagen, maar het duurt dan wel iets langer voordat je ze in huis hebt.

Ik wil jullie van harte bedanken voor het vertrouwen en plaatsen van bestellingen het afgelopen jaar. 
We wensen jullie allemaal een hele fijne Kerst, vol met liefde en gezelligheid en een fijne jaarwisseling met alle goeds voor het nieuwe jaar 2020.


Lieve groetjes,
Chantal, Frank, Lindy en Yenthe

Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: kerst, cadeautjes, sinterklaas, blog