cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Sinterklaas is weer in Nederland

  • Blog: Sinterklaas is weer in Nederland


Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van deze gezellige tijd van het jaar?

Sinterklaas is weer in Nederland! Een spannende tijd voor de kindjes. 
Bij ons in Echt is hij gisteren met de trein aangekomen, dat was weer een geweldig feest. De pieten hadden een dansje geleerd en de kinderen mochten mee dansen. Lindy en Yenthe hebben de Sint een handje kunnen geven, wat ze heel leuk vonden. 

In de webwinkel heb ik natuurlijk ook hele leuke cadeautjes voor in de schoen en voor pakjesavond geplaatst. Ik heb speciale cadeautjes voor Sinterklaas, maar de andere cadeautjes zijn natuurlijk ook geschikt voor in de schoen en voor pakjesavond. 
De webwinkel is weer aangevuld met leuke cadeautjes, dus neem snel eens een kijkje of er iets leuks tussen zit voor jou.

In de vorige blog had ik het al even over de verjaardag van Lindy, ze heeft een leuk feestje gehad, thuis en op school. Ze heeft genoten.
Voor de kindjes in haar klas hadden we herfst traktaties gemaakt, een taartdoosje uit mijn andere webwinkel www.bedankjescreation.nl met daarin een gummetje, snoepjes en een potlood aan de zijkant. 

Hieronder laat ik jullie de traktatie zien, wie weet brengt het jullie ook op leuke ideeën.

                   

Zoals jullie kunnen zien kun je met deze doosjes veel meer dan alleen geboortebedankjes, bedankjestaarten en dergelijke maken. Ze vielen goed in de smaak en Lindy was blij met haar traktaties.

In mijn mini winkeltje kunnen jullie natuurlijk nog altijd vrijblijvend naar alle artikelen komen kijken en zijn jullie welkom voor een kopje thee.

Ik wens jullie allemaal een hele gezellige Sinterklaas tijd en hopelijk tot ziens in de webwinkels of mini winkeltje.


Lieve groetjes
Chantal


Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: blog, sinterklaas, webwinkel, verjaardag, traktatie