cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Lente

  • Blog: Lente


Hallo allemaal, 

Het is weer lente, de vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt weer regelmatig en we kunnen weer lekker buiten spelen met de kindjes.

Helaas moeten we wel thuis blijven in verband met het coronavirus, maar thuis blijven heeft ook zijn voordelen. We hebben meer tijd voor ons gezin en wanneer je een fijne tuin hebt, kun je daar ook lekker genieten samen van het zonnetje.
Frank en ik hebben de afgelopen 2 weken allebei griepverschijnselen gehad, maar weten natuurlijk niet of dit corona is geweest aangezien we niet getest worden bij milde klachten. De meisjes waren tot nu toe niet ziek, alleen een beetje verkouden. We proberen wel zo veel mogelijk samen te genieten van elkaar, spelen in de tuin, huiswerkopdrachtjes maken, filmpjes kijken, spelletjes spelen en samen knutselen. 
Mijn mini winkeltje aan huis blijft voorlopig gesloten, maar jullie kunnen wel gewoon bestellingen plaatsen in de webwinkel. Natuurlijk doe ik mijn best om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en verzenden.
Mijn boodschap aan jullie: blijf thuis, let goed op elkaar en probeer zo veel mogelijk van elkaar te genieten. Ook deze periode gaat weer voorbij en hopelijk komen we er allemaal weer gezond uit.
Helaas worden ook mensen hard getroffen door het virus, is dit bij jullie in de familie het geval dan wens ik jullie heel veel beterschap en sterkte.

Mochten jullie net als wij onze ouders, opa's en oma's voorlopig niet kunnen zien, dan is het misschien een leuk idee om ze te verrassen met een leuk speciaal cadeautje. Hieronder een paar voorbeelden uit het assortiment:

                        


In de webwinkel hebben ook weer een paar veranderingen plaatsgevonden. Zo heb ik de homepagina vernieuwd en wat nieuwe producten toegevoegd.
Een aantal artikelen die ik uit het assortiment heb gehaald heb ik geschonken aan een goed doel: 1 Klein Gebaar. Een stichting die zich in zet om gezinnen, senioren en jongeren te ondersteunen die het financieel niet redden en niet in aanmerking komen voor de hulp regelingen van de gemeente of voedselbanken. De stichting verraste Frank en mij met een leuk facebook bericht als bedankje, zie onderstaande foto en tekst:

De tekst: Gisteren stond de postbode voor de deur met een verrassing van Creation Cadeau Artikelen Echt. Het was een doos vol prachtige handgemaakte geboortegeschenkjes voor onze babypakketten. Geweldig lief, we gaan er weer een heleboel mama's blij mee maken. Dank je wel.

Van zo'n mooi berichtje wordt je toch blij. 
Mochten jullie spulletjes hebben die jullie graag aan een goed doel schenken, denk dan ook eens aan Stichting 1 Klein Gebaar. Jullie kunnen er vele mensen blij mee maken.

https://www.1kleingebaar.nl/


Dit was weer even een berichtje van mijn kant. Geniet van elkaar en van het mooie zonnetje en ik hoop dat jullie allemaal gezond uit de coronatijd komen.


Lieve groetjes,
Chantal


Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: veranderingen, doel, gebaar, opa, oma, corona, lente, blog