cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Herfst

  • Blog: Herfst


Hallo allemaal,

Inmiddels is de herfst al weer begonnen. Persoonlijk vind ik dit wel weer een gezellige tijd, wat vroeger donker met de sfeerlampjes aan.

In ons gezin zijn we volop in de weer met de verjaardag van Lindy, ze wordt 2 oktober al weer 5 jaar. Ze mag nu voor de eerste keer trakteren op school, ze heeft haar eerste kinderfeestje en ook nog het grote mensen feest, kortom een spannende tijd voor haar en voor ons een druk geregel, maar dat doen we natuurlijk met alle liefde.

Wat betreft de webwinkels heb ik ook niet stil gezeten...
Inmiddels is het mini winkeltje aan huis open op afspraak en is de webwinkel weer aangevuld.
Ik heb nieuwe thee artikelen toegevoegd aan het assortiment, waaronder een heerlijke winterse thee, Christmas Spirit, verkrijgbaar in een zakje van 50 gram of in een weckpotje van 50 gram. Ook heb ik nieuwe product foto's gemaakt van de theesoorten en is de webwinkel Bedankjes Creation ook een beetje aangepast. 

Hieronder een foto van de Christmas Spirit.

       


Aangezien we al weer bijna in oktober zitten staan ook de Sinterklaas en Kerst artikelen weer online. Hieronder een paar foto's uit het assortiment.

       

       


Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden als ik van deze nieuwe artikelen en dat ik jullie snel zie in mijn webwinkels of in mijn mini winkeltje aan huis voor een heerlijk kopje thee.


Lieve groetjes,
Chantal
Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: herfst, gezellig, blaadjes, kerst, sinterklaas, cadeau, blog