cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Artikelen voor bedankjes en traktaties

  • Blog: Artikelen voor bedankjes en traktaties


Hallo Allemaal, 

In mijn vorige blog had ik al verteld dat er veranderingen gingen plaatsvinden. 

Misschien hebben jullie in het verleden mijn andere webwinkel Bedankjes Creation wel eens bezocht, een webwinkel met artikelen waar je zelf bedankjes en traktaties mee kunt maken. Een aanbod in doosjes, zakjes, decoratie artikelen, kaartjes en mini thee zakjes.

Vanaf vandaag 1 februari 2020 zijn al deze artikelen hier te vinden bij Creation Cadeau Artikelen. Ik heb van 2 webwinkels 1 webwinkel gemaakt!

De reden voor deze keuze is voor mij zelf dat ik een nog betere focus kan leggen op 1 webwinkel, daarnaast biedt deze keuze voor jullie ook meer opties.
Vinden jullie het bijvoorbeeld leuk om een klein kaartje toe te voegen aan een cadeautje, dan is dit mogelijk, want alle artikelen zijn per stuk te bestellen.
Ben je dol op thee, maar wil je eerst weten hoe een thee smaakt, voordat je een zakje van 50 gram besteld, dan heb je de mogelijkheid om eerst een mini zakje te bestellen.
Ben je op zoek naar een cadeautje en heb je zelf binnenkort ook een feestje waarvoor je bijvoorbeeld traktaties wilt maken, dan is alles samen te bestellen en betaal je maar 1 keer verzendkosten.

Kortom ik hoop dat ik met deze combinatie jullie nog meer kan bieden.

Hier een paar foto's van Artikelen voor Bedankjes

                 

                 


Naast deze veranderingen heb ik ook nog wat nieuwe artikelen toegevoegd aan de webwinkel.
Hieronder een paar voorbeelden


Neem snel eens een kijkje of er iets leuks voor je bij zit.

Mochten jullie het fijn vinden om een review toe te voegen aan de webwinkel, omdat je bijvoorbeeld tevreden bent over een aankoop, mijn service of omdat je graag feedback wilt geven, dan kan dit via de roze knop van WebwinkelKeur (het keumerk van Creation Cadeau Artikelen) in de webwinkel. Natuurlijk vind ik het leuk om positieve berichtjes te lezen van tevreden klanten, maar op of aanmerkingen zijn ook welkom, daar kan ik alleen maar van leren.

Heb je verder leuke foto's van bijvoorbeeld een cadeautje uit de webwinkel waarmee je iemand hebt verrast en zou je leuk vinden als ik die foto in een blog plaats of op de facebookpagina van Creation Cadeau Artikelen, stuur deze dan naar mij op via de mail. 

Dit waren weer de laatste nieuwtjes vanuit mijn kant. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen.

Tot de volgende keer.


Lieve groetjes,
Chantal

Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: artikelen, bedankjes, traktaties, webwinkel, blog