cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Laatste nieuwtjes

  • Blog: Laatste nieuwtjes


Hallo allemaal,

Het is weer even geleden dat mijn vorige blog online ging.
Ik heb zelf een aantal weekjes wat rustiger aan moeten doen...
In de vorige blog had ik al geschreven dat ik bij de kaakchirurg was geweest voor het verwijderen van een kies, ik dacht toen dat het herstel goed verliep, maar helaas kreeg dit een staartje...
Lang verhaal kort, inmiddels ben ik 3 antibioticakuurtjes verder en is er nog een verstandskies uitgesneden die zich niet gewonnen wilde geven, met als gevolg een lange, pittige ingreep.
Ik doe mijn petje af voor de kaakchirurg, dat ze ondanks een risicovolle ingreep, met veel moeite en goede zorg de verstandskies heeft weten te verwijderen zonder de zenuw te beschadigen.
Inmiddels ben ik weer een paar weekjes verder en gaat het gelukkig een heel stuk beter.

Ondanks alles heb ik natuurlijk niet geheel stil gezeten... Bestellingen heb ik gewoon verwerkt en ook is er achter de schermen aan nieuwe ideeën gewerkt voor de webwinkel.

Lindy gaat inmiddels al een weer paar weekjes met veel plezier naar school. Ze zit nu in groep 3 en is apentrots wanneer ze een nieuwe letter kan schrijven en woordjes kan lezen.
Ook gaat ze weer naar zwemles waar ze een enorme sprong vooruit heeft gemaakt. 

Yenthe is weer mogen starten met de peutergym en het peuterzwemmen waar ze elke week met veel plezier naar toe gaat. 


Misschien herkennen papa's en mama's het wel, kinderen die bijten in haren, koordjes en dergelijke...
Lindy heeft dat ook een tijdje gedaan. In het begin zeiden Frank en ik steeds: Lindy niet bijten op je haren, het is vies en je haren gaan stuk. Maar na een paar keer ben ik eens op zoek gegaan naar informatie op internet en kwam ik er achter dat kauwen op haren en dergelijke onderdeel is van de natuurlijke ontwikkeling van kinderen. Dat het ze helpt voor een betere concentratie, zich af te sluiten voor prikkels van buitenaf en het reguleren van angst, spanning en stress. Ook stimuleert het de zintuiglijke, visuele en motorische ontwikkeling. Zo kwam ik uit bij kauwsieraden en kauwdoppen die ik dan ook meteen heb besteld voor beide meisjes. 
Uit enthousiasme voor deze artikelen heb ik kauwsieraden en kauwdoppen toegevoegd aan de webwinkel en ik hoop dat ik daarmee niet alleen Lindy en Yenthe kan blijmaken, maar ook vele andere kinderen. Naast een goede functie hebben de artikelen ook vrolijke kleuren en leuke patronen. 

Hieronder een paar van deze artikelen uit de webwinkel:

Neem snel een kijkje naar de andere kauwsieraden en kauwdoppen...


Verder staan de Sinterklaas en Kerstartikelen weer online en zijn er nieuwe artikelen onderweg. 
Ook wil ik meer cadeautjes voor de eerste heilige communie gaan toevoegen aan de webwinkel en ga ik nog iets doen met een goed doel, maar daarover meer in een volgende blog...


Vond je het een leuke blog, wil je graag reageren, een persoonlijk berichtje sturen of heb je vragen en wil je meer informatie over een bepaald artikel of onderwerp, dan zie ik je berichtje graag verschijnen.


Ik wens jullie allemaal een hele mooie dag en tot een volgende blog, bestelling of berichtje.


Lieve groetjes
Chantal

 


 

Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: blog, kerst, nieuw, sinterklaas, cadeautjes, kinderen, kauwsieraden, kauwdoppen