cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Zomervakantie 2020

  • Blog: Zomervakantie 2020

Hallo allemaal,

Voor veel kinderen en papa's en mama's is de zomervakantie al begonnen. Hier in Limburg zitten we in de laatste schoolweek.

Voor Lindy betekent dat een gezellige feestelijke week. Ze heeft 2 juffen, waarvan 1 met pensioen gaat.
Voor vandaag heeft de school voor alle kinderen een verrassing geregeld. Ze krijgen als lunch lekkere frietjes te eten. Omdat Lindy een koemelkallergie heeft, had de juf mij een paar weekjes geleden al stiekem het geheimpje van de frietjes verklapt, met de vraag of Lindy dit mocht hebben. Nu is het bij Lindy niet meteen een ramp als ze een keer een beetje van melkproducten binnenkrijgt, zo lang het maar niet te vaak en te veel is. In een snack kan iets van melk zitten, maar dat is minimaal, dus vandaag kan ze lekker smullen zonder aanpassingen. Lindy was gisteren wel erg benieuwd wat de verrassingslunch kon zijn, zeker toen ik vertelde dat ik het stiekem al wist. Ze probeerde me uit te horen, maar die poging is mislukt haha, een verrassing moet een verrassing blijven. 
Morgen vieren ze het afscheidsfeestje van de juf die met pensioen gaat. Ze mogen waterpistolen meenemen, dus dat zal een natte, dolle boel worden.

Voor de juffen heeft Lindy natuurlijk ook leuke cadeautjes uitgezocht om ze te bedanken voor het leuke schooljaar. Zo schattig om te zien, hoe ze vol trots met haar cadeau tasjes naar binnen loopt met als doel de juffen verrassen.

Na de vakantie gaat ze naar groep 3 en is de kleutertijd voor haar weer voorbij. Lindy heeft er zin in en is er helemaal klaar voor. Ik moet nog even aan het idee wennen, dat ze dadelijk geen kleutertje meer is, het gaat allemaal zo snel. Gelukkig heb ik thuis nog peutertje Yenthe rond rennen, maar dat is ook nog maar tot april, dan mag ze ook naar de basisschool. 
Zijn er mama's die dit gevoel herkennen?

In de webwinkel zijn momenteel al een paar artikelen uitverkocht uit de juf, meester, bedankt categorie. De 10% kortingsactie loopt nog tot 11 juli (kortingscode: "school").
Na de zomervakantie worden de artikelen weer aangevuld en wellicht komen er weer nieuwe, leuke bij. 

Bij de theesoorten heb ik een nieuwe thee toegevoegd aan de webwinkel, een heerlijke fruit thee, Forest Fruit.
Een heerlijke lichtzoete, zwarte bosvruchtenthee, met als ingrediënten: zwarte thee, appel, hibiscus, sinaasappelschil, bramenblad, frambozen, aardbeien, stevia, natuurlijk aroma.
Hieronder een foto van de Forest Fruit:

Na de vakantie ga ik in de webwinkel iets doen met een goed doel en heb ik nog wat nieuwe ideetjes die ik wil gaan uitvoeren, maar daarover vertel ik later meer...

Natuurlijk blijft het in de vakantie mogelijk om bestellingen te plaatsen, en doe ik mijn best om ze zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Door de vakantie kan het misschien wel iets langer duren dan dat jullie normaal gewend zijn van mij.

Gaan jullie nog op vakantie of op leuke uitjes? 
Zelf hebben we nog geen planning gemaakt, we bekijken het van dag tot dag. Het is nu door de coronamaatregelen toch overal net iets anders dan voorheen, waardoor ik twijfels heb bij verschillende uitjes, maar we gaan het zien. Hoe dan ook, de kinderen gaan niks te kort komen, we maken er een leuke zomervakantie van samen.
De kinderen vermaken zich toch overal wel. Zoals jullie kunnen zien op de foto's gaan ze graag op de step.
Op deze baan mogen ze van ons dan ook even spelen, maar wel alleen op het kleine heuveltje.

     


Ik wens jullie, ook namens Frank, Lindy en Yenthe een hele fijne zomervakantie, met veel liefde, plezier, zon en een goede gezondheid.

Vond je het een leuke blog en wil je een reactie schrijven, dan zie ik dit graag hieronder verschijnen. 

Tot de volgende blog of bestelling.


Lieve groetjes
Chantal

Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: zomervakantie, blog, bestellingen, thee, fruit, forest, juf, meester, school