cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Vakantie

  • Blog: Vakantie

Hallo allemaal,

Ik val meteen even met de deur in huis, want ik heb weer een leuke actie voor jullie...
Gebruik kortingscode "vakantie" en ontvang 10% korting op alle artikelen uit de webwinkel.
Deze actie loopt tot maandag 24 augustus 2020. 
Wanneer je een artikel in de winkelwagen plaatst en je gaat naar "bekijken", dan kun je daar bij kortingsbon de code "vakantie" invullen en wordt de 10% korting verrekend. 

Natuurlijk blijft het de hele vakantie mogelijk om bestellingen te plaatsen en probeer ik ze ook zo snel mogelijk te verwerken.
We vieren zelf wel ook vakantie met ons gezin, dus het kan wel eens voorkomen dat je bestelling een dagje later verwerkt wordt. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.


In verband met de vakantie is er op dit moment in deze blog wat minder nieuws over de webwinkel, dus neem ik jullie mee om een kijkje te nemen wat wij zoal doen in de zomervakantie van 2020. 

Genieten jullie allemaal lekker van de vakantie? 

Zoals ik al eerder in een blog had verteld blijven wij lekker thuis.
De meisjes hebben een trampoline gekregen waar ze veel plezier op beleven, we hebben het zwembad op staan en we gaan lekker naar speeltuintjes, speelvelden en de diertjes bij ons in de buurt. Onze kinderen vermaken zich daar prima met wat zand en water. 
Hieronder enkele foto's van onze speelactiviteitenMaandag had ik een minder leuk uitje naar de kaakchirurg om een kies te laten trekken. Ik had al weken klachten en problemen met die kies, dus het werd tijd dat hij er uit ging.
Helaas was de ingreep niet gemakkelijk, de kies zat muurvast en brak tijdens het trekken, maar ik ben wel blij dat hij er nu uit is. Het herstel gaat gelukkig best goed met een paracetamolletje op zijn tijd.


Ook hebben we een leuk nieuwtje te melden, Frank is peetoom geworden van een prachtig jongetje Jaxx. Frank is natuurlijk super trots en wij (Lindy, Yenthe en ik) stiekem ook. Heerlijk weer zo'n kleintje in de familie. We hebben hem al mogen bewonderen en knuffelen.
Vol trots laten we jullie een paar fotootjes zien van ons knuffelmomentje met JaxxNaast onze 2 meisjes hebben we nog een meisje rond rennen in huis, ons hangoor konijn Wolly. Ze is nu 1,5 jaar oud.
Haar kooi staat in de woonkamer, maar ze mag ook rond rennen in huis. Ze heeft haar vaste plekje onder een tafeltje waar ze ook aan knaagt, maar dat zien we dan maar door de vingers... Het tafeltje staat tussen 2 banken, niet in het zicht, dus dat vinden we niet zo heel erg zo lang het bij dat ene tafeltje blijft... Ze gaat ook graag naar buiten, waar ze op het terras mag lopen. Het is een lieverd maar ook wel een boefje...
Op onderstaande foto had ze net een memoblok met losse blaadjes van de tafel getrokken en een deel blaadjes meegenomen onder haar tafeltje.Vinden jullie het leuk om ook iets te vertellen over jullie vakantie, stuur me dan een berichtje of schrijf een reactie bij deze blog.
Ik hoop dat jullie dit weer een leuke blog vinden en dat jullie genieten van de vakantie. 

Tot een volgende blog of een nieuwe bestelling.


Lieve (vakantie)groetjes
ChantalReviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: zomervakantie, blog