cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: Bijna moederdag

  • Blog: Bijna moederdag


Hallo allemaal, 

10 mei is het weer moederdag. Ga jij jouw mama ook verrassen?
Helaas zien Frank en ik onze moeders / oma's van Lindy en Yenthe nu alleen tijdens beeldbellen en op afstand in verband met de corona, we willen voorlopig toch nog voorzichtig blijven. 
Dit is en blijft een vervelende situatie voor ons allemaal, maar de gezondheid staat voorop. 
Hoe doen jullie dit? Zien jullie je ouders wel, of ook alleen met beeldbellen of op afstand?

Toch kunnen we onze mama's verrassen met een cadeautje met moederdag. We kunnen een cadeautje brengen en voor de deur zetten, maar we kunnen natuurlijk ook een cadeautje per post laten bezorgen.

Speciaal voor mama heb ik leuke artikelen in de webwinkel geplaatst, waarmee je zeker weer even een mooie glimlach op hun gezicht kan toveren.
Natuurlijk kunnen jullie bij mij het adres van mama of oma invullen bij verzenden, dan zorg ik er voor dat mama of oma een leuk cadeautje krijgt.
Speciaal voor moederdag ontvang je nu van mij bij elke bestelling een klein cadeautje extra. Deze actie duurt tot en met 10 mei.

Hieronder een foto met moederdag tips:


Momenteel hebben de kinderen meivakantie. 11 Mei mag Lindy weer naar school, ik moet eerlijk zeggen dat ik dat toch nog wel een beetje spannend vind. Voor haar zelf is het goed om haar vriendjes en vriendinnetjes weer te zien, maar ik twijfel zelf nog wel of deze maatregel versoepeling niet wat te vroeg is. Blijft gewoon nog even lastig. Misschien ben ik wel wat te bezorgd, maar het is toch je kind.

Achter de schermen is het even wat rustiger geweest, omdat we natuurlijk ook veel tijd moeten besteden aan de kinderen en het schoolwerk. Toch heb ik naast jullie bestellingen verzorgen wat nieuwe artikelen besteld, die aan de webwinkel worden toegevoegd en is deze blogpagina vernieuwd naar een betere pagina. Als jullie het leuk vinden om de blogs te lezen en graag een reactie willen schrijven, dan kan dit nu. 

Hieronder een paar foto's over onze thuisschool, koningsdag activiteiten:

        

Ik hoop dat jullie het weer een leuke blog vonden en wie weet zie ik binnenkort wel een reactie van je binnen komen. 


Lieve groetjes,
Chantal


Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: moederdag, thuissschool, artikelen, mama, koningsdag, blog