cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Herfst 2020

  • Herfst 2020


Hallo allemaal,

Het is weer herfst. De tijd van het jaar om heerlijke wandelingen te maken in het bos tussen de gevallen bladeren, omringd met al het moois wat de natuur ons laat zien. Genieten jullie hier ook zo van?
Wij zijn in het weekend even lekker gaan wandelen in het bos. We hebben wat foto's gemaakt van mooie paddenstoelen en de kinderen wilden graag een schat zoeken, dus dat hebben we gedaan met Geo-caching. De eerste konden we helaas niet vinden, de tweede wel, dus dat vonden de meisjes wel leuk en spannend. Na de wandeling zijn we lekker met z'n viertjes thuis een filmpje gaan kijken met een heerlijk warm kopje thee en wat lekkers. Onze kinderen drinken graag een kopje thee met ons mee. Drinken jullie kinderen ook al graag een kopje thee? 
Voor de theeliefhebbers zijn nog wat nieuwe artikelen besteld, in de volgende blog zal ik hier meer over laten zien.

Hieronder onze mooie herfstfoto's.In de webwinkel ben ik druk in de weer geweest met sinterklaas en kerstartikelen. Hieronder een paar voorbeelden van de kerstcadeautjes die verkrijgbaar zijn in de webwinkel.

                

De kerst sok is een leuke decoratie voor bij de openhaard. zoals jullie kunnen zien kan ik hem bedrukken met jouw naam, om er een persoonlijke kerst sok van te maken.
Het kerstblikje wordt gevuld met 30 gram heerlijke Christmas Spirit thee. Lekker tijdens de koude winterdagen. 
Met het kerst slabbetje kan de kleine jongen of meid al lekker mee eten aan tafel tijdens de kerstdagen. 
De link naar de kerstcadeautjes: Sinterklaas en Kerst


De cadeautjes van Lovingly voor KWF kankerfonds zijn ook zeer geschikt voor sinterklaas en kerst, leuk als schoencadeautje en natuurlijk passen de engeltjes mooi bij kerst.
De link naar de cadeautjes van Lovingly: Goed doel 
Zoals jullie kunnen lezen op bovenstaande pagina en ik al eerder vermeld heb in de blog, gaat de gehele opbrengst van de cadeautjes van Lovingly naar KWF kankerfonds.


Achter de schermen gebeurt momenteel veel. Toen we pas in ons huis gingen wonen hebben we het hele huis verbouwd naar onze smaak. Zo hebben we ook van de garage een kamer gemaakt. De laatste jaren speelden de kinderen hier in het achterste gedeelte en had ik in het voorste gedeelte het mini winkeltje. Het voordeel van deze ruimte is een eigen ingang wat gemakkelijker is voor jullie als jullie een bestelling komen ophalen of een bezoekje willen brengen om de artikelen van de webwinkel te komen bekijken en/of kopen.
In overleg met de kinderen is het speelgedeelte nu naar de woonkamer verhuisd, en mijn bureau is naar het winkeltje verhuisd. Nu heb ik een fijne eigen ruimte geheel voor de webwinkel, winkeltje en werkplek in één en de kinderen vinden het eigenlijk ook wel gezelliger om nu in de woonkamer te spelen waar we een eigen speelhoek hebben gecreëerd. Dus allemaal tevreden.
Ik ben het winkeltje nog wat aan het opleuken, als het klaar is zal ik hier wat foto's van maken en in een nieuwe blog plaatsen. Natuurlijk zijn jullie ook altijd welkom om zelf te komen kijken en een kopje thee of koffie te drinken. Een bezoekje wel graag op afspraak zodat ik tijd voor jullie vrij kan maken.
Verder ben ik nog steeds op zoek naar leuke nieuwe artikelen voor de webwinkel om jullie te blijven voorzien van een leuk aanbod en maak ik van iedere bestelling een leuk cadeautje.


Vonden jullie het een leuke blog, laat dan een duimpje of berichtje achter. Ik heb pas weer een leuke review ontvangen van een tevreden klant waar ik erg blij van wordt. Jullie blij maken en tevreden stellen, daar doe ik het natuurlijk allemaal voor. Zijn er speciale verzoekjes of wensen voor de webwinkel, stuur mij dan een mailtje dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend en ik hoop jullie snel te zien in de webwinkel of in mijn winkeltje aan huis.


Lieve groetjes 
Chantal


Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed