cadeautjes voor en van kinderen
      snelle verzending
          gratis verzenden vanaf € 50,-
              gratis inpakservice

Facebook Instagram


Blog: De school is weer van start gegaan

  • Blog: De school is weer van start gegaan


Hallo allemaal, 

Hebben jullie een leuke moederdag gehad? Waar hebben de kinderen jullie mee verrast? Of waar hebben jullie je mama mee verrast?
Lindy en Yenthe waren al om half 7 's morgens wakker en kwamen meteen met de cadeautjes naar me toe. Ze hadden super leuke knutselwerkjes gemaakt en ook nog samen met Frank cadeautjes gekocht. Ik kreeg 3 nieuwe leesboeken van Jill Mansell. Heerlijke leesboeken vind ik dat, nu nog wat meer tijd vinden om te kunnen lezen... Na het uitpakken van alle mooie cadeautjes moest ik in bed blijven, want ze gingen nog een ontbijtje klaar maken. Heerlijk hoe enthousiast ze dan zijn, ik heb in ieder geval genoten van moederdag. In de middag zijn we nog even onze moeders/oma's (op gepaste afstand) gaan verrassen met cadeautjes en knutselwerkjes. 

Inmiddels zijn de scholen weer open. Lindy is maandag weer voor het eerst naar school geweest, dit was toch wel weer even spannend na een aantal weken thuis te zijn geweest, maar ze ging vrolijk en enthousiast naar binnen. Ook kwam ze vrolijk naar buiten en had het erg leuk gehad op school. Zelf ben ik blij voor haar dat ze haar vriendjes en vriendinnetjes weer kan zien, maar ergens vind ik het ook wel spannend. Ik hoop dat het allemaal veilig genoeg is door de corona. Yenthe is nu 3 jaar en nog gewoon thuis. Oma laten we uit veiligheid nog niet oppassen en de peutergym is nog gesloten. Gaan jullie kinderen ook weer naar school? Hoe vinden jullie dat?

Gisteren (dinsdag) was Lindy thuis, ze gaat om de dag naar school. Ze wilde graag picknicken, maar buiten was het wat te fris.....

Tadaaaa een binnen picknick. Op de ander foto mijn mooie knutselwerkjes voor moederdag.

         


Naast het spelen met de kindjes moet er natuurlijk ook gewerkt worden. 
Ik heb weer wat leuke nieuwe artikelen besteld bij de groothandel die snel in de webwinkel te zien gaan zijn, dus laat jullie maar verrassen, in de volgende blog vertel ik hier meer over.

Op 4 juni is het de landelijke dag voor geslaagde scholieren. Deze datum heeft minister Slob, minister van onderwijs, bekend gemaakt als landelijk moment om de behaalde eindexamens te vieren.
Ook in mijn webwinkel vind je een leuk aanbod in geslaagd en gefeliciteerd, natuurlijk help ik je graag met het maken van een leuk cadeautje.

Hieronder een paar voorbeelden:

       

Ik hoop dat mijn aanbod jullie blijft bevallen en natuurlijk blijf ik ook altijd in de weer om nieuwe artikelen toe te voegen.
Wel zou ik het leuk vinden om van jullie te horen welke artikelen jullie het leukste vinden in mijn webwinkel, maar ook hoor ik het graag als jullie nog iets missen, wie weet kan ik daar dan in de toekomst iets mee doen.
Zoals ik al in de vorige blog aan gaf is het nu mogelijk om een reactie onder de blog te schrijven, maar wanneer jullie mij liever een persoonlijk berichtje sturen mag dit natuurlijk ook.

In het weekend wordt het weer iets warmer, dus geniet lekker van het zonnetje, van elkaar en tot weer in een nieuwe blog.


Lieve groetjes,
Chantal
Reviews (0)

Schrijf een review

Let op: HTML code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tags: school, kinderen, geslaagd, scholieren, cadeautjes, blog